Se ZVaS do školního roku 2013–2014

Milé kolegyně, milí kolegové, 
Vy všichni, pro něž byl dnešní den začátkem nového školního roku! Přijměte naše přání, aby se Vám po celých deset měsíců dařila Vaše výchovná i vzdělávací práce, abyste zažili hodně radosti, uspokojení a ocenění a aby Vám nechyběla potřebná dávka optimismu.

Rádi bychom přivítali zájemce o náš projekt Moderní učitel a multimedia, který vstupuje již do III. kola. Aktuálně Vám chceme nabídnout tyto moduly:

  1. Interaktivní tabule SMART Board a ACTIV Board
  2. Digitální fotografie
  3. Digitální hudba
  4. Digitální video
  5. Měřicí systémy

V případě Vašeho zájmu uveďte vybraný modul a návrh dne (dnů), který by Vám nejvíce vyhovoval.

Pokud by zájem projevilo 8 – 12 pedagogů Vaší školy, celý modul by mohl být realizován přímo u Vás ve škole. Přihlášky zasílejte prosím na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , nebo  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

III. kolo projektu odstartuje ve čtvrtek 19. září 2013 ve 13:00 hod.  Na tento den pro Vás připravujeme další DEN S MULTIMÉDII, který bude plný zajímavých informací a současně Vám poskytne možnost osobního kontaktu s lektory a dalšími odborníky.

Vám, kdo nemáte dosud vyhraněný zájem, může tento DEN pomoci ve výběru právě toho Vašeho modulu.

Pro snadnější organizaci průběhu Dne s multimédii oznamte prosím svoji účast na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Těšíme se na naši projektovou spolupráci!